Sorinabby
Just smile!

momente ...

Si credeam ca o sa doara mai tare. Dar nu. Doar doare. Sau a durut. O chestie de moment. De fapt atat: un moment. L-am asteptat linistita si dogila precum un copil care stie ca va urma ceva rau, pedeapsa. Un copil care stie ca dupa ce a primit o palma si a intors celalalt obraz, chipul ii va fi prins intre doua palme calde si il va astepta ceva placut. Un pupic, o imbratisare calda, o "zmotoceala".
Eu sunt copilul care tocmai a primit palma. Una dintre multele primite de la viata. Am intors si celalalt obraz. Nu astept nimic. Decat o noua palma. Stiu ca o voi primi si tot astept. Pentru ca mai apoi sa ma bucur de un zambet. De o mangaiere. De prima ninsoare. De Craciun. De revelion. De un nou an. De un nou inceput.
Momentul ... viata este un intreg de momente. Mai bune, mai rele. Am trecut peste toate. Le-am primit fara sa ripostez. Unele m-au gasit la pamant. Altele m-au ridicat.
E un moment pentru orice si pentru oricine.
Eu inca astept.
Astept sa treaca moment dupa moment. Asta fac: colectionez momente, asa cum altii colectioneaza timbre.
Am avut un moment ce m-a trezit din visare. Nu pot spune ca a fost vis sau cosmar. Stiu doar ca m-am trezit. Mi-a priit momentul, asa cum iti prieste o gura de apa in desert. Ai baut-o, dar parca mai vrei. Inca ti-e sete. Alergi dupa alta sursa de apa. Joc de cuvinte: astept cautand momente si caut asteptandu-le.
Am o sete continua de momente.
A fost momentul meu. Urmeaza momentul tau.
E bine. E cald. Doar extremitatile sunt usor reci. Dar e cald. In sufletul meu e cald chiar daca s-a suflat gheata. E si asta un moment peste care am trecut cu brio.
Mi-a fost teama. La propriu, la figurat, mi-a fost teama de acest moment desi il asteptam. Eram convinsa ca o sa ma darame pentru ca sunt slaba. Dar nu a fost asa. Nu m-am indoit, nici macar nu am ezitat. Am ramas tare ca o stanca.
Sa fie doar un miraj? Sa fiu in desert si sa tanjesc dupa apa? Sa cred ca am trecut peste acest moment, dar de fapt sa ma urmareasca inca?
NU! nu vreau sa cred asta. A fost, a trecut, acum e un alt moment.
E aici.
Il simt.
Vine!
Momentul meu!Comentarii

docila*, scz :D
de sorina alexa in data de 2012-11-27 22:14
http://tandemmagazine.net/|car insurance 980231 http://www.findbestonlinecourses.com/|online courses %-DD http://mybestonlinecollege.net/|online college degree :-]]
de Sonny in data de 2013-02-26 18:35


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare